Welkom op Bikers 4 Bikers    
Registreer u gratis en ontdek veel meer voordelen op onze web-site en forum....oa genieten van groepsaankopen,routes downloaden enz...

 

Alvast bedankt om uw motorfiets even op zijn zijpoot of middenbok te zetten en een tussenstop in de lassen op uw reis doorheen de internetsnelweg.

Bikers4Bikers is een site waar elke motorrijder welkom is. B4B staat garant voor plezier, samenhorigheid, en veel meer, en dit reeds gedurende meerdere jaren.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt, en wens je samen met motorrijders een keitof forum te beleven? Aarzel dan niet op u volledig gratis en vrijblijvend te registreren en op verkenning te gaan in een wereld van, voor en door motorrijders. Beleef samen met hen uw wildste motorverhalen, interessante antwoorden over techniek, reizen, gps op alle mogelijke vragen. Geniet van uitzonderlijke kortingen op allerlei vernuft, ingericht en aangeboden door  mede-forumbezoekers... en het belangrijkste... Voel je thuis in de wereld van motorrijders en bestook ons met al uw vragen en antwoorden.

Na de registratieprocedure (is echt een fluitje van een cent) doorlopen te hebben krijg je ten spoedigste een bevestiging dat je account geactiveerd is. Vanaf dit moment gaat het B4B huis voor je open!

Ritten die gereden worden via B4B vallen wel steeds onder eigen verantwoordelijkheid.Dwz, B4B is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen,schade,diefstal enz...


Mvg,
Het B4B-team.